Att vara tävlingsledare

Tack för att du ställer upp som tävlingsledare!

Våra tävlingar är helt beroende av att det finns tävlingsledare. För att vi ska kunna fortsätta ha klubbtävlingar förväntas du, som är 14 år eller äldre och som tävlar, eller som har barn som gör det, att vara tävlingsledare och/eller funktionär på en av klubbens interntävlingar minst en gång per år. Man är två tävlingsledare vid varje tävlingstillfälle och som ersättning får du, eller ditt barn, en gratis start. Har ingen anmält sig som tävlingsledare tre veckor innan tävlingsdagen ställs tävlingen tyvärr in.

Här nedan finns olika dokument vi gärna vill att du läser igenom och tar hjälp av. Värdefull information, instruktioner och olika protokoll.

OBS! 
Mejla Camilla Geijer i ITK på anniecamilla.geijer@gmail.com när du har skrivit upp dig som tävlingsledare, så publiceras det här på hemsidan. Meddela vilka kontaktuppgifter du vill ha med, mobilnummer och/eller e-postadress. Camilla publicerar även startlistor etc. Resultatlistorna mejlar du även till Camilla så snart som möjligt efter tävlingen.