Torget & Utställare

Välkomna till torget på Elitdressyren!

Förutom helgens tävlingar händer mycket på anläggningen. Under hela tävlingshelgen finns möjlighet att besöka vårt handelstorg som ligger på gårdsplan framför huvudentrén. Torget har öppet lördag och söndag, parallellt med tävlingarna.

På torget kan ni shoppa alltifrån olika häst- och ridsportartiklar, fodertillskott och vitaminer till heminredning, konst och presentartiklar, kläder, skor och smycken. Ni kan även lära mer om nya naturliga fodertillskott men också testa nylanserade ridkläder och kollektioner. På torget kan ni köpa gofika, mjukglass eller varmkorv ta en lott i klubbens fantastiska lotteri eller testa käpphästhoppning! På söndagen bjuder vi på ponnyridning med ponnyer från Djursholms Ridskola för de allra minsta.

Dessutom har du chansen att träffa flera av våra sponsorer och samarbetspartners med helt unika erbjudanden.

En trappa upp i huvudanläggningen hittar ni vår  cafeteria som erbjuder varm och kall mat, fika och annat gott. Det går även att se tävlingarna inifrån cafeterian. På samma våning som cafeterian finns Ryttarloungen dit alla deltagande ryttare med team samt sponsorer har tillträde.

Helgens utställare

Nedan företag och tjänster finns på torget i helgen, det tillkommer utställare löpande. Flera av våra generösa sponsorer och samarbetspartners kommer att ha helt unika erbjudanden och kampanjer under tävlingshelgen.


PROGRAM

Handelstorget
15-17 september

 Välkommen till torget på Elitdressyren!
Vårt café inne på anläggningen serverar varm och kall mat,
fika samt annat gott hela helgen.

Fredag ca kl 16-19:00
Smygöppning av torget

Lördag ca kl 09-17:00
Käpphästhoppning

Söndag ca kl 09-15:00
Käpphästhoppning
Ponnyridning
ca kl 12-14:00