Sponsorer & Samarbeten

Den 13-15 september 2024 kommer vi för 28:e året att arrangera Elitdressyren på Djursholm! Vi välkomnar återigen den svenska dressyreliten till en av årets höjdpunkter inom svensk ridsport. En tävling som vi har arrangerat i september sedan 1992.

Elitdressyren på Djursholm arrangeras av Djursholms Ridklubb i samarbete med Lövsta Future Challenge och i samverkan med Djursholms Ridskola. Djursholms Ridskola som utsågs till Årets Ridskola 2021 av Svenska Ridsportförbundet är en kvalitetsmärkt ridskola med drygt 950 uppsittningar per vecka med verksamhet sex dagar i veckan från nybörjare upp till specialträningsgrupper i hoppning och dressyr. Läs mer om ridskolan.

Här nedan ser ni våra generösa sponsorer och samarbetspartners, besök gärna deras hemsidor och tag del av fina erbjudanden från några av dem på torget under helgen hos oss.

Samarbeta med oss – välkommen som  sponsor

Hos oss har du som företag möjligheter att bygga och stärka ditt varumärke med tydlig exponering mot en exklusiv målgrupp. Sponsorpaketen för Elitdressyren på Djursholm ser olika ut beroende på åtaganden. Kontakta gärna oss för en förutsättningslös dialog kring ditt företags behov av varumärkesexponering.

I sponsorpaketen kan till exempel en egen tävlingsklass, stor reklamskylt i ridhuset, hederspriser, reklam i högtalare och på de digitala skärmarna ingå. Därtill även exponering vid all förberedande extern och intern marknadsföring och PR inför tävlingarna, samt på programblad, start-/resultatlistor vid genomförandet etc. Det finns säkert andra kreativa förslag om bästa exponering såsom er logga på våra profil- och funktionärskläder, kepsar etc. Kanske vill ni göra ett samarbete kring mat och dryck på serveringen under tävlingshelgen.

Välkommen att kontakta Sofia Quade om ni vill samarbeta med oss eller bara få mer information om era möjligheter.

Kontakt samarbete & sponsring:
Sofia Quade, sofia.quade@qbg.se

Kontakt handelstorg & utställare:
Anna Izos Dahlborg, a.dalborg@gmail.com
Kontakt event & tävlingarna:
Kajsa Larsson, klarsson@mdlz.com

Tävlingen som samlar den svenska dressyreliten.

Genom åren har vi fått se många stora stjärnor i vårt ridhus men vi har också fått vara en del av startskottet på många fantastiska karriärer. Inte minst tack vare Young Rider KRAFFT-Cup och nu genom vår trogna samarbetspartner Lövsta Future Challenge.

Ekipage i världsklass och premier i toppklass

År 2019 utsågs vi till Årets tävling av Dressyrringen och fick ta emot den fina utmärkelsen på Gothenburg Horse Show. Det är sjätte gången vi får utmärkelsen sedan vi drog igång med Elitdressyren på Djursholm 1992.

”För sin höga kvalitet, lösningsorienterade organisation, varma bemötande både runt banorna och i stallarna med lagom stor dos glamour.”

Motiveringen Årets Tävling 2019

Dressyrringen

Sidan uppdateras löpande vartefter sponsorer tillkommer för 2024.

Huvudsponsor & Samarbetspartners

Klassponsorer

Hederspriser

Övriga sponsorer

Utställare