Program

Välkomna till Elitdressyren på Djursholm

Under tre tävlingsdagar den 15-17 september samlas tävlingsekipage, besökare och sponsorer hos oss på Djursholms Ridklubb för en av Sveriges bästa dressyrtävlingar. Förutom dressyr på absolut högsta nivå blir det mingel, familjeaktiviteter med käpphästar och ponnyridning, handelstorg med unika erbjudanden från våra partners.

Helgens tävlingsprogram innehåller tre- och fyrstjärniga dressyrtävlingar på en av Sveriges modernaste ridanläggningar med det fjärde kvalet av Lövsta Future Challenge Dressage. Vi erbjuder hederspriser och premier i världsklass och ekipage i toppklass!


Preliminärt program
15-17 september

FREDAG
MsvA:1
Sponsras av Breija
FEI Intermédiaire II
Sponsras av Agria

LÖRDAG
FEI Prix S:t Georges
Sponsras av Clear Round

FEI Intermédiaire II med kval 4 av
Lövsta Future Challenge Dressage
Unga Ryttare, U25
Unga Grand Prix-Hästar

FEI Grand Prix
Sponsras av Stockholm Ridsport

SÖNDAG
FEI Intermédiaire I
Sponsras av Protequi
FEI Grand Prix Kür
Sponsras av Marques & Vieira
MsvB:5
Sponsras av Atletix Horse


RYTTARFEST

Lördag kväll på
Englesson & Company

SERVERING & AKTIVITETER

Torget och cafeterian
har öppet hela helgen.

Ponnyridning på söndagen
Käpphästhoppning lör-söndag

Lotter till klubbens lotteri kan
köpas hela helgen.

 

Tävlingarna

Elitdressyren på Djursholm har tre- och fyrstjärniga dressyrtävlingar fredag-söndag bl.a. med kval 4 av Lövsta Future Challenge Dressage. På lördagen blir det även FEI Grand Prix och på söndagen FEI Grand Prix Kür med några av Sveriges bästa ekipage. Start- och resultatlistor publiceras i Equipe.

Besökare

Välkomna till våra tävlingar! Vi har något för alla under hela helgen. På torget kan man shoppa alltifrån hästprylar till kläder, skor och inredning, hoppa med käpphäst samt köpa lotter. På söndagen är det gratis ponnyridning för de allra minsta. Anläggningen är anpassad för besökare med funktionsnedsättning och det finns läktarplatser för t ex rullstolar. Av säkerhetsskäl är hundar inte tillåtna på anläggningen.

Mat & Dryck

En trappa upp hittar ni vår fina cafeteria med varm och kall mat, gofika och svalkande drycker. Från cafeterian har man direkt utsikt till stora ridhuset där tävlingarna pågår hela helgen. Självklart finns sopsortering, pant- och återvinningsstationer i anslutning till vår servering.

Deltagarinfo

Alla deltagare och tävlande kan känna sig varmt välkomna till oss under helgen. Hos oss finns alla förnödenheter och bekvämligheter. Ryttare som startar lördag och/eller söndag har tillgång till vår fina Ryttarlounge som ligger 1 trappa upp på anläggningen där serveras mat och dryck.

Uppstallning

Alla deltagande hästar har möjlighet att stalla upp sig under helgen. Uppstallningen ligger ett par minuter från tävlingsplatsen vid Hildingavägen. Boxarna kommer från Mobilboxen och alla hästar får stå på spån från YesBox.

Hållbarhet

Elitdressyren på Djursholm vill vara en hållbar arrangör och tävlingsplats. Vi strävar hela tiden efter att anpassa oss och att verka så hållbart som möjligt. Elitdressyren uppfyller kraven för MiljöChecken och är en Miljömärkt tävling.

Senaste nytt

Vann du?

Vann du någon av de fina lotterivinsterna? Kolla i listan här!

Preliminära startlistor

Preliminära startlistor till Elitdressyren på Djursholm med det fjärde kvalet av Lövsta Future Challenge Dressage.

Familjedagar på Djursholms Ridklubb

I samband med Elitdressyren på Djursholm har vi Familjedagar med en massa roliga aktiviteter vid stallet för hela familjen.

Pressmeddelande – Djursholms Ridklubb

Elitdressyren på Djursholm är tillbaka med full kraft när Sveriges främsta dressyrryttare samlas på Djursholms Ridklubb helgen den 15-17 september!

Anmälan öppen till Elitdressyren

Äntligen är anmälan till Elitdressyren på Djursholm med det fjärde kvalet av Lövsta Futurte Challenge öppen!

Erbjudande – Hotel Kung Carl

Hotel Kung Carl erbjuder 15% på bokningar som görs hos dem under Elitdressyren den 15-17 september.

Samarbeta med oss

Nu finns chansen att vara med som partner eller sponsor till en av Sveriges bästa ridsportävlingar!

Anmälan öppen till Lövsta Future Challenge

Lördagen den 16 september ordnar vi det fjärde kvalet av Lövsta Future Challenge Dressage vid Elitdressyren på Djursholm.

Elitdressyren 2022

Efter två års uppehåll kunde vi äntligen ordna Elitdressyren på Djursholm!

Marques & Vieira FEI Grand Prix Kür

Storslam för Jennie Larsson – kürvinnare med Zircoon Spring Flower.