Sponsring

Utan våra fantastiska sponsorer hade vi inte kunnat genomföra den verksamhet vi vill kunna erbjuda alla medlemmar. Vi vill uppmana alla våra medlemmar att ta del av sponsorernas erbjudanden och surfa in på deras hemsidor för att få en bättre bild av dem. Vårt mål är självfallet att skapa största möjliga värde för våra sponsorer. Är du eller ditt företag intresserad av att bli sponsor?

Här finns information om vilka sponsorpaket och möjligheter som finns.

Guldsponsor

Bronssponsor

Sponsorpaket

Den svenska ridskolan är unik. Ingen annanstans i världen finns ridsporten så tillgänglig som för så många som i Sverige. Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott och en av de få idrotter där män och kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor.

Med en allt större exponering i media och över en halv miljon människor som regelbundet rider för motion och tävling erbjuds fina möjligheter att nå en stor och attraktiv målgrupp för de bolag som väljer att sponsra ridsporten.

Ridning är också den största handikappidrotten i Sverige. På Djursholms Ridklubb sätter vi mycket stort värde på våra sponsorer och gör allt för att ett partnerskap med oss ska bli så värdeskapande som möjligt.

Vi har färdiga sponsorpaket, men skräddarsyr självklart även sponsoravtal för att det bli så bra som möjligt för våra partners. Intresserad?

Varmt välkommen att kontakta: Sofia Quade, sofia.quade@qbg.se eller via formuläret bredvid.

Läs mer om sponsring av Elitdressyren på separat sida