Tävlingskalender

I klubbens tävlingskalender hittar du alla tävlingar som klubben ordnar, såväl interna klubbtävlingar som externa tävlingar som vi ordnar regelbundet varje termin. I kalendern finns även vissa datum då våra lag tävlar omgångar av allsvenskan samt lite större mästerskap att hålla koll på. Alla tävlingar som ordnas av DRK finns även i Tävlingsdatabasen (TDB).

Dressyrtävling LC:2 + LB:1

Djursholms Ridklubb

Nedan är digitala länkar till anmälning för respektive klass samt TDB: LC:2 LB:1 Privat samt till TDB Tävlingsledare: Victoria Nygren Ek (victorianygrenek@icloud.com) och Nadja Reyes.

Höstdressyr på Djursholm

Djursholms Ridklubb

Varmt välkomna till Hästdressyren på Djursholm, 23 oktober, 2022! En- och tvåstjärnig dressyr för häst med LB:1, LB:3, LA:3, MsvC:1 och MSvB:2 Tävlingsledare och Kontaktperson: tavling@djursholmsridklubb.se Funktionärsansvarig: Tävlingen i tdb: […]