Lövsta Future Challenge Dressage

av | 21 september, 2022 | Elitdressyren

Vilken fantastisk lördag fick fått uppleva på Djursholms Ridklubb när det tredje kvalet av Lövsta Future Challenge Dressage för Unga Ryttare och Unga Grand Prix-Hästar skulle avgöras.

De unga ryttarna inledde med flera av landslagsryttarna på startlinjen. Och vilka unga talanger vi har i Sverige – så inspirerande att se!

Det var till slut Evelina Söderström och Cilantro från Sällskapet Segersta Sportryttare som tog hem segern i det tredje kvalet av Lövsta Future Challenge för Unga Ryttare! Tvåa kom Jennifer Lindvall på Mind-West Casino följd av My Sandgren på Hampuz MG.e. som kom trea. Den fjärde och sista placeringen knep Mary-Sophie Haid-Bondergaard med Roberto Des Frettes.

Kort därefter avgjordes Lövsta Future Challenge för Unga Grand Prix-Hästar och det blev en otroligt fin klass med många höjdpunkter. Det var till slut Rose Mathisen med Heston for U som tog hem segern! Tvåa blev Alexandra Wikner Andersson med Camio följd av Maria Eriksson med McGordon som kom trea! Mads Hendeliowitz och Milwaukee tog hand om den fjärde och sista placeringen.

Vår klubbkamrat Tinne Vilhelmson Silfvén fanns på plats från Lövsta för att dela ut priser och vi fick även lyssna till en intervju med landslagsledare Tina Due Boje.

Stort och varmt grattis till alla placerade – vi är så glada att ha er hos oss! TACK gänget på Lövsta Future Challenge för att vi får fortsatt förtroende att ordna era kval.

Fullständiga resultat LFC U25
Fullständiga resultat LFC Unga GP-Hästar

Fler nyheter

Fler nyheter från Djursholms Ridklubb