Marques & Vieira FEI Grand Prix Kür

av | 21 september, 2022 | Elitdressyren

Vilken fantastisk eftermiddag det blev med Marques & Vieira Grand Prix Kür som grande finale på våra tävlingar – WOW!

Jennie Larsson och Lövsta Stuteris Zircoon Spring Flower fortsatte att imponera och tog hem Kürsegern på 74.500 procent efter en otroligt häftig ritt med många höjdpunkter. Jennie fortsatte att prestera på topp med andrehästen Bonafide och lyckades även rida hem andraplatsen!

Segerstas Mads Hendeliowitz tog den tredje och sista placeringen tillsammans med Autograf Q på dryga 70 procent i GP-debuten.

Elitdressyren på Djursholm kunde verkligen inte ha slutat bättre – äntligen fick vi uppleva GP Kür med stor publik i vårt fina ridhus! Som vi har saknat detta.

Stort och varmt grattis till pristagarna och ett särskilt grattis till Jennie som sannerligen är Elitdressyrens stora vinnare i år! Dubbelseger med Kingen och två topplaceringar med Bonafide.

TACK till alla inblandade som möjliggjort våra tävlingar, vi är så otroligt tacksamma för allas insatser och stöttning – i stort och smått.

Foto: Therese Hübner

Ett särskilt tack till Klassponsorn Marques & Vieira samt övriga sponsorer i klassen: Årsta blomsterhandel, My Equi Art, Englesson & Company, Einars Bilder, Trot On och Rider’s Position

Fler nyheter

Fler nyheter från Djursholms Ridklubb