Totalseger i Ridsportallsvenskan Div 1

av | 20 juni, 2022 | Ridklubben

Djursholms Ridklubbs lag red hem totalsegern i finalen av Folksam Ridsportallsvenskan Div 1 när den avgjordes söndagen den 19 juni på Runsten. Med segern står det klart att DRK nu är kvalat till Folksam Elitallsvenska för 2023.

Våra tjejer Rebecca Vejdemo med Limoncello, Margit Lindvall med Meluha S och Nova Jakobsson med Heart L radade upp tre felfria och superfina rundor en efter en och segern var ett faktum efter blott tre starter!! DRK var nämligen enda laget med tre felfria rundor efter tre ryttare varför vår sistaryttare Mette Grönland inte behövde starta och kunde spara på sin häst Cleo. DRK stod som slutsegrare och vann före Föreningen Skärsta Ridcenter och Jumpclub som var trea!

Detta är Så stort och vi är många som är grymt imponerade av vad det här gänget presterar tillsammans. Konkurrensen är stenhård och banorna utmanande. Det är en prövning att leverera under dessa omständigheter även mentalt. Och det grejade det här gänget så bra.

Det ligger mycket bakom den här segern och DRK har ett stort varmt team som har bidragit på olika sätt. Alla ryttare som ridit under hela säsongen, även dagens reserv Maddis Carlsson och Molly Hemmingson som bägge har startat under våren. Vår lojala coach och lagledare Caroline Kamensky som har varit ovärderlig för laget och våra ryttare med sitt engagemang.

Även lagledare Caroline Johnson-Grönland och alla stöttande föräldrar, medhjälpare, vänner och klubbkamrater. Grenledare Thomas Carlsson som engagerat sig länge för DRK Hoppning och som har en stor del i detta. Vi är så otroligt glada och väldigt stolta över er alla – detta är team work när det är som allra bäst! Stort och varmt grattis till hela teamet!

Vi vill passa på att tacka Föreningen Runsten Equestrians för fina tävlingar i helgen och även gratulera lagen från Skärsta och JumpClub. Resultat: https://online.equipe.com/sv/class_sections/700889

Foto på våra tjejer som skålar i alkoholfritt bubbel på Runsten.
Läs mer om vårt lag i presentationerna av våra tävlingsryttare.